Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Jenze snizeni poctu tymu neznamena zvyseni kvality. Kvalitu urcuje obsah kasy. Takze snizenim jen docilite toho, ze mene kluku co dostava sanci a treba se rozehraje skonci. Protoze mista na uplatneni bude mene.

0 0
možnosti
MK

Váš návrh je cesta do pekel. Schválně se podívejte na konečnou tabulku slovenské ligy, která teď právě skončila. Hrála se přesně tím systémem, který navrhujete. Ve skupině o titul už kolo před koncem měli sousedé v tabulce rozestupy 6 až 9 bodů. Takhle si představujete nekompromisní hru o medailová místa? A při rozhodování o sestupu to bylo podobné.

A stejný obrázek byl i v dalších ligách, hrajících podobným způsobem. Maďarsko, Rakousko, Švýcarsko ... všude stejný obrázek. Schválně se vyhýbám porovnání s Anglií nebo Německem, tam jsou kvalitativně i kvantitativně úplně jinde.

0 0
možnosti
SL

Pokud vhodný počet účastníků ligy odvozujete od počtu obyvatel země, kolik týmů by mělo hrát ligu v San Marinu či Gibraltaru? Jeden, žádný?

16 je dobrý počet, nešahal bych na to.

1 0
možnosti
Foto

Ano, v San Marinu by ligu musel hrát asi minus jeden klub; však jsem tento vývod sám zbagatelizoval.

Ovšem vzpomeňte si, že někdejší federální (česko-slovenskou) ligu - jak mi připomenul jeden přítel - hrálo 16 mužstev, a z nich byla téměř polovina slovenských. Takže z celé České republiky tak nanejvýš 9 týmů - a já navrhuji celých 12!

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1537x
Obyčejný člověk, který se jen snaží nebýt úplně obyčejný, což se mu stejně obyčejně nedaří.

Seznam rubrik